Eyüp Yıldız: "Bu hafta Galatasaray ya da Fenerbahçe ile anlaşır, Galatasaray'ı istiyor, İnşallah transferi bitirebiliriz"

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Eyüp Yıldız: "Bu hafta Galatasaray ya da Fenerbahçe ile anlaşır, Galatasaray'ı istiyor, İnşallah transferi bitirebiliriz"

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"BISSAKA İÇİN ISRAR VAR AMA CLAUSS..."

"Galatasaray, sağ beke Wan Bissaka için bastırıyor ama Clauss hem performans hem de ekonomik olarak Galatasaray'a en uygun futbolcu. Galatasaray, büyük ihtimalle Clauss'u bitirme noktasına gelir. Assignon da Galatasaray'dan haber bekliyor. Galatasaray'ın Bissaka ısrarı var."

"AMRABAT İLE ANLAŞMA NOKTASINA GELİNDİ"

"8 numarada Sofyan Amrabat, opsiyon olarak tutuluyor. Galatasaray, Amrabat için anlaşma noktasına geldi ama 1. tercih olarak çok daha iyi isimlere bakılıyor."

"RAFA SILVA'YI BU HAFTA ÇÖZMEYE ÇALIŞACAKLAR"

"10 numara ile ilgili gördüğüm şey, bu hafta Rafa Silva beklenecek. Eğer olmazsa alternatif isimlere yönelecekler. Rafa Silva'yı bu hafta çözmeye çalışacaklar."

"OĞUZ AYDIN'IN GALATASARAY YA DA FENERBAHÇE İLE ANLAŞMASINI BEKLİYORUM"

"Oğuz Aydın'ın bu hafta Galatasaray ya da Fenerbahçe ile anlaşmasını bekliyorum. Oğuz Aydın ve ailesi, Galatasaray'ı istiyor. İnşallah bu kozu iyi kullanıp transferi bitirebiliriz. Dursun Özbek'in direkt kendisinin temas kurduğu bir oyuncu. Bu hafta kulübü belli olur ve İnşallah Galatasaray olur."

"MARTIAL VE ALEXIS SANCHEZ ARASINDA KARARSIZLIK VAR"

"Santrforda da Martial ve Alexis Sanchez arasında kararsızlık devam diyor. Ben olsam Martial'ı alırım. Icardi'nin arkasında bekleyebilecek, çok marka bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 02:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bako
Bako - 3 hafta Önce

Artık yaz boyunca hergün yalan haber takip edebiliriz.

Kenan kayikcioglu
Kenan kayikcioglu - 3 hafta Önce

Ezik bahcelilere yeni sezonda ben onlara mendil göndereceğim malum yine aglayacaklar