Fatih Altaylı: "Galatasaray endişeli, 1 tane bile Galatasaraylı yok"

Avrupa Şampiyonası sonrası yapılacak olan TFF seçimlerinde Galatasaray'ı büyük bir tehlike bekliyor.

Fatih Altaylı: "Galatasaray endişeli, 1 tane bile Galatasaraylı yok"

Galatasaraylı gazeteci Fatih Altaylı, Barış Alper Yılmaz ve TFF seçimleriyle ilgili yorumlarda bulundu.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"HERKES BARIŞ ALPER YILMAZ'A SALLIYORDU AMA..."

"Milli Takımın son maçında Barış Alper Yılmaz, Ferdi Kadıoğlu ve kalecimiz Mert Günok ön plana çıktı. Herkes Barış Alper Yılmaz'a ilk yarıda sallıyordu ama ikinci yarıda çok iyi oynadı. Artık kimsede milli duygu kalmamış. Herkes kendi kulübünü, takımını düşünüyor. Bunu buraya getirenlerden hesap sorulmalı."

"SERVET YARDIMCI GÜÇLÜ BİR İSİM"

"TFF Başkan adaylarından Servet Yardımcı güçlü bir isim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile geziyor. Hükümete yakın iş adamı Cemil Kazancı'yı da listesine aldı."

"GALATASARAY ENDİŞELİ, LSİTESİNDE 1 TANE GALATASARAYLI YOK"

"Tabii ki Galatasaray cephesi endişeli. Çünkü kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Üstelik listesinde 1 tane Galatasaraylı yok. 3-5 tane de Beşiktaşlı varmış ama ben tedirgin değilim. O koltuğa oturduktan sonra işler değişir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2024, 12:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oğuz baba
Oğuz baba - 1 gün Önce

Büyükekşi ve ekibi bunlara mhk yide ekleyerek geseyi şampiyon yapmak için her türlü şaibeyi yaptılar bunun için neden konuşmadın altaylı işiniz algı yapmak kaos çıkarmak düşün artık futboldan rahat maç izleyelim adaleti herkes için isteyin kendi kulübünüze ayrımcılık istemeyin gese bu yıl zorla şampiyon yapıldı kaybedeceği maçlarda hakem devreye girerek zorla puan aldırdı kirli şampiyonluklara daha kirlisi eklendi akıllı olun medyada doğru düzgün yorum yapın germeyin ortamı futbolu konuşmasan daha iyi.