Galatasaray'a çifte golcü geliyor! 41 maçta 23 gol attı!

Galatasaray, yeni sezonda Mauro Icardi'nin yanına forvet hattı için bir yerli bir de yabancı takviyesi gerçekleştirmek istiyor. Sarı Kırmızılılar'da hedefteki isimler belli olmuş durumda.

Galatasaray'a çifte golcü geliyor! 41 maçta 23 gol attı!

Galatasaray, şampiyonluk sonrası yeni sezonun kadrosuna odaklanmış durumda. Cimbom, tüm kulvarlarda etkili olacak geniş bir kadro oluşturmak istiyor.

SANTRFORA ÇİFTE TAKVİYE

Galatasaray, geçen sezon Mauro Icardi’nin alternatifini bir türlü bulamadı. 

Büyük umutlarla takıma katılan Cedric Bakambu, devre arasında transfer olurken ikinci yarıda kiralanan Carlos Vinicius da çok az süre alabildi. 

HEDEF BİR YERLİ, BİR YABANCI

Sarı Kırmızılılar, bu kez yedek golcü transferinde aceleci olmayacak. Aslan’ın hedefi; Icardi’nin arkasına, bir yerli ve bir yabancı olmak üzere iki futbolcu almak istiyor.

YABANCI LİSTESİ UZUN, YERLİDE GÜNDEM ERENCAN YARDIMCI

Yabancı listesi uzayıp giderken henüz net bir rota belirlenemedi. Yerlide ise daha önce Trabzonspor’un da istediği Erencan Yardımcı var. 

Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç forvet, sezonu Pendikspor’da kiralık olarak geçirdi ve Eyüpspor’a geri döndü. 28 maçta 6 gol ve 2 asiste imza atan 22 yaşındaki forvetin, takıma büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor.

SIMON BANZA ÖNERİSİ GELDİ

Aslan'a yabancı bir golcü daha önerildi. Menajerler aracılığıyla Portekiz Ligi ekiplerinden Braga’nın formasını giyen Simon Banza için Galatasaray ile temasa geçildi.

41 MAÇTA 23 GOL VE 5 ASİST

2022’den beri Braga’nın formasını giyen 22 yaşındaki futbolcu geçen sezon ise 41 maçta 23 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 gol pası verdi. 

ŞU AN SICAK BAKILMIYOR

Ancak başka isimlerle görüştüğünü belirten Galatasaray Yönetimi, şu an için bu transfere sıcak bakmıyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 03:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali atmaca
Ali atmaca - 4 hafta Önce

Zaniola gelsin