"Galatasaray'da kariyerimin en önemli sözleşmesini imzaladım"

Galatasaray ile sözleşmesini uzatan Lucas Torreira, geleceği hakkında konuştu.

"Galatasaray'da kariyerimin en önemli sözleşmesini imzaladım"

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinde yayınlanan bir programda açıklamalarda bulundu.

Lucas Torreira, geleceği hakkındaki soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Torreira'nın açıklamaları şu şekilde:

"KARİYERİMİN EN ÖNEMLİ KONTRATINI İMZALADIM"

"Galatasaray ile sözleşmemi yeni yeniledim ve Galatasaray'dan ayrılmak benim için çok zor. Kariyerimin en önemli kontratını imzaladım, futbol açısından da, ekonomik açıdan da ve bu benim için küçük bir şey değil çünkü bu kontrat için 10 yıl, 10 yıl mücadele ettim. 

"TÜRKİYE'DE MUTLUYUM"

"Türkiye'de gerçekten mutluyum, orada olmaktan mutluyum, takımın bir parçası olmaktan mutluyum ama Güney Amerika'ya, evime dönmeye her şeyden daha çok yaklaştığımı hissediyorum çünkü orayı çok özlüyorum. Her hafta sonu oynamayı, babamı ve kardeşlerimi görmeyi çok isterdim." 

"GERİ DÖNMEK BENİM İÇİN ÇOK ZOR"

"Ama tekrar ediyorum, çok zor, bugün ayrılmak çok zor çünkü bugün takımda sağlam bir yer edindim, takım için kilit bir oyuncuyum. Hep şampiyon olmak isteyen bir kulüp, büyüyen bir kulüp, her yıl en iyi oyuncuları getiren ve Avrupa'da mücadele etmeye kararlı bir kulüp. Bugün 28 yaşındayım ve bu projenin bir parçasıyım, bu yüzden geri dönmek benim için çok zor. Galatasaray'a iki yıl önce geldim ve 2026'ya kadar sözleşmem vardı ve şimdi iki yıl daha yeniledim. 2028'e kadar."

"ALTI AY SONRA..."

"Ama futbolda biliyorsunuz ki futbolda her altı ayda bir transfer piyasası oluşuyor ve Türkiye'de olabilirsiniz, altı ay sonra Arabistan'da olabilirsiniz, Uruguay'da olabilirsiniz, Arjantin'de olabilirsiniz, yani..." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 23:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tahir
Tahir - 1 hafta Önce

Dimaria yı istiyom