Galatasaray'ın yeni sağ beki olacak!

Sacha Boey'un ayrılığı sonrası sağ bekte geçici bir çözüm sağlayan Galatasaray, yeni hedefini belirledi. 

Galatasaray'ın yeni sağ beki olacak!

Galatasaray, yeni sezon öncesi eksik bölgelere takviye gerçekleştirmeye odaklanmış durumda. Sarı Kırmızılılar, bu doğrultuda bir sağ bek transferi yapmayı planlıyor.

SACHA BOEY SONRASI ÇARE BULUNAMADI

Galatasaray, Sacha Boey'un ara transferdeki ayrılığı sonrası sağ beke Serge Aurier takviyesini yapmıştı. Sakatlığı nedeniyle Galatasaray dönemi istenilen şekilde başlamayan Aurier'nin sonrasında ilk 11'e adaptasyonu da sağlanamadı. 

Sarı Kırmızılılar, kritik periyodu sağ bekte Kaan Ayhan ile geçti. Şimdi ise bu bölgeye transfer için çalışmalar yeniden hız kazandı.

BİR KEZ DAHA LORENZ ASSIGNON

Takıma yıldız ve istikrarlı bir sağ bek almak isteyen Galatasaray, rotasını bir kez daha Lorenz Assignon’a çevirdi. 

DEVRE ARASINDA DA İSTENMİŞTİ

Devre arasında da Fransız futbolcuyu isteyen Aslan, şartlarda anlaşma sağlayamayınca oyuncu kiralık olarak İngiltere Premier Lig’den Burnley’in yolunu tutmuştu. 

BONSERVİSİYLE TRANSFER EDİLMEK İSTENİYOR

Kontratı sona eren ve kulübü Rennes’e dönen genç futbolcu için Sarı Kırmızılılar bir kez daha harekete geçecek. Fransız kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak değil bonservisiyle takıma katılması isteniyor.

GALATASARAY ISRARCI

Bu doğrultuda Rennes ile masaya oturulacak. Şu an için Fransız ekibinin  doğrudan satışa sıcak bakmadığı belirtildi. Fakat Sarı Kırmızılılar, bu transferde ısrarcı olacak.

ASSIGNON İLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Geçen sezon tüm kulvarlarda 36 maçta 3 gol ve 4 asiste imza atan Assignon ile de bir görüşme yapılacak. Kurulacak temaslarda oyuncuya, kulübün orta ve uzun vadeli hedefleri anlatılacak.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 11:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 4 hafta Önce

Serhat akına soruyorum uçardı o futbolla hepinizi mezara koyar fenerbahçe arkasından nal toplar bunu bilesin serhat akin