Haluk Yürekli: "Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro bonservisle gidiyor, Icardi transferine destek olduğu için rakam düşük olabilir"

Galatasaray'ın genç stoper Emin Bayram, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Westerlo'ya transfer oluyor.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro bonservisle gidiyor, Icardi transferine destek olduğu için rakam düşük olabilir"

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Emin Bayram'ın transferi konusunda bilgiler aktardı.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"2.5 MİLYON EURO VE YÜZDE 50 PAY"

"Galatasaray'da ilk ayrılık Emin Bayram. Galatasaray Emin Bayram'ı bonservisiyle birlikte Westerlo'ya satıyor. 2.5 milyon Euro karşılığında, sonraki satıştan %50 pay ile satılıyor."

"KENDİ AYRILMAK İSTEMİŞ"

"4. stoper olacağı için Emin Bayram'ın kendi isteğiyle bu transfer gerçekleşecek."

"RAKAMI İBRAHİM HATİPOĞLU SÖYLEDİ"

"Bana Emin Bayram transferini İbrahim Hatipoğlu söyledi. Rakamı sordum, İbrahim Hatipoğlu bana '2,5 milyon Euro + %50 satıştan pay' dedi. Kendi ifadesidir."

"ICARDI TRANSFERİNDE DESTEK OLDUĞU İÇİN RAKAM DÜŞÜK KALMIŞ OLABİLİR"

"Westerlo'nun sahibi Oktay Ercan, Icardi transferinde Galatasaray'a destek olmuş bir Galatasaraylı. O yüzden Emin Bayram'ın satışındaki rakam düşük kalmış olabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 02:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 gün Önce

Erden Timur'u neden paketledikleri şimdi anlaşılıyor.. GS'ın yönetimindeki ve onların uzantısı komisyoncular Emin Bayram'dan başlayacak gibi gözüküyor.. iş bununla da kalmaaaz.. storlar para kırıyor.. hırsızlar onu görmüyor mu? Sıra oralara gelecek... Adnan Polat, forma hırsızlarının hepsini yakalayıp işten attım (ama mahkemeye vermeye gücü yetmedi demek ki arkalarında o kadar hatırlı ağır GS'lılar var), bir sonraki yönetim (Ünal Aysal) hepsini geriye işe aldı diyordu...