Kutlu Akpınar: "Galatasaray, Arsenal'den transfer etmek istiyor, Arabistan’dan da talibi var"

Galatasaray'da ya transfer dönemi hareketli geçerken yapılacak anlaşmalar bekleniyor.

Kutlu Akpınar: "Galatasaray, Arsenal'den transfer etmek istiyor, Arabistan’dan da talibi var"

Galatasaray muhabiri Kutlu Akpınar, sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, THOMAS PARTEY İLE İLGİLENİYOR"

"Galatasaray, Arsenal forması giyen Thomas Partey ile de ilgileniyor. Oyuncu şu an için ayrılmayı düşünmüyor. Arabistan’dan talibi var ve kontratının bitimine 1 yıl kaldı."

"HOJBJERG İSTEĞİ MİLAN'A YÜKSEK GELDİ"

"Tottenham’ın Pierre-Emile Højbjerg için istediği (15 milyon) şu an için Milan’ın beklentisinden yüksek. Fiyat düşmezse başkalarına yönelme ihtimali var. İtalyanların kararı Galatasaray-Hojbjerg-Tottenham üçgeninde yeni gelişmeler yaşatacak."

"ZANIOLO'YU BONSERVİSLE GÖNDERMEK İSTİYORLAR"

"Zaniolo için hedef, bonservis ile göndermek. Atalanta’nın önerdiği rakam istenilene yakın ancak satın alma opsiyon şartları Galatasaray’ın beklentisini karşılamıyor. Fiorentina’nın önerdiği rakam ise talep edilenden daha düşük."

"EMİN BAYRAM İÇİN ANLAŞMA YOK"

"Emin Bayram konusunda şu dakika için bir imza veya anlaşma yok, teklif üzerinden konuşuluyor. Bahsedilen 2 veya 2.5 Milyon Euro’lar doğru değil, rakam daha yüksek olacak. %50’si mi yoksa başka bir opsiyon mu henüz kesinleşmedi. Ayrıca anlaşma içerisine geri alma önceliği ve rakam konusunda bir madde eklenebilir. Yeniden kiralanma ihtimalini de göz ardı etmeyelim." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 13:04
YORUM EKLE