Levent Tüzemen: "Galatasaray direkt katkı verecek oyuncu transfer etti, Kevin De Bruyne alınmamasında etkili olmuş"

Galatasaray, Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray direkt katkı verecek oyuncu transfer etti, Kevin De Bruyne alınmamasında etkili olmuş"

Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, Michy Batshuayi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"LİGİ BİLEN BİR OYUNCU ALINDI"

"Michy Batshuayi, Beşiktaş'ta çok pozisyona giren forvet görüntüsü sergilemiş ama kaçırdığı gollerle oradaki taraftarlar tarafından istenmeyen futbolcu haline geldi. Fenerbahçe'de ise aldığı süreye göre çok gol attı ve başarılı oldu. Sadece Mauro Icardi ile ligi oynamak doğru değil. Eleme, Avrupa, kupa ve lig maçları oynanacak. Galatasaray farklı bir oyuncu alıp onun alışmasını beklemektense ligi bilen ve direkt katkı verebilecek oyuncuyu kadrosuna kattı."

"PAHALI TRANSFER DEĞİL"

"Adam geçebilen, şut atabilen savaşçı forvet transfer ettiler. Carlos Vinicius ve Bakambu'dan daha iyi. Rakamlara baktığım zaman da pahalı transfer değil."

"OKAN BURUK İLE KONUŞTUM"

"Okan Buruk ile konuştum ve şöyle söyledi. 'Çift santrfor oynatabilirim, Batshuayi'den kenar kanat oyuncusu olarak da faydalanabilirim.' dedi. Tam anlamıyla olgunluk döneminde. Bence Mauro Icardi ile yan yana oynadıkları zaman Icardi'nin de konfor alanı genişleyecektir ve markaj altında kalmayacaktır. Çünkü Batshuayi fiziksel gücü yüksek ve rakip defansı zorlayacaktır."

"KEVIN DE BRUYNE'NİN ETKİLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

"EURO 2024'te Belçika Milli Takımı'na neden alınmamasıyla ilgili bazı araştırmalar yaptım. Orada Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne'nin oyuncuların alınmamasıyla ilgili etkili olduğunu öğrendim. Batshuayi, Milli Takımda da başarılı işler çıkartıyordu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024, 23:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan erdogan
Hakan erdogan - 2 gün Önce

Batşuai gelmesinde sıkıntı yok ama galatasaray şöyle taraftara aman aman dedirtecek hala bir transfer yapmadı , inşAllah geçen seneki transferler gibi sıkıntı olmaz

- 17 saat Önce

Selam Türkiyeniñ en büyügü!!!
Söyle bir en büyuginden bir transfer yapsanizla!!