Levent Tüzemen: "Paris'te değil, İstanbul'a gelecek, Galatasaray iki sene önce de istemişti, adama haksızlık yaptılar"

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Levent Tüzemen: "Paris'te değil, İstanbul'a gelecek, Galatasaray iki sene önce de istemişti, adama haksızlık yaptılar"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"ARAŞTIRMA YAPTIM, OKAN BURUK 4-4-2 OYNATMAYI PLANLIYOR"

"Araştırma yaptım, aldığım bilgilere göre Okan Buruk, 4-4-2 oynatmayı planladığı için Michy Batshuayi'den faydalanmak istiyor. Ayrıca oyuncu Paris'te değil, İstanbul'a gelecek ve detaylı bir şekilde sağlık kontrollerinden geçecek. 30 Haziran'a kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Okan Buruk, 2 sene önce de istemişti ancak Fenerbahçe'ye gelmişti."

"BATSHAUYI'YE HAKSIZLIK YAPTILAR"

"Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye haksızlık yaptılar. Adam, 3 gol atıyor diğer maç yedek bırakıyorsun. Bu olmaz. Batshuayi, Belçika'da da aynı şeyleri yaşadı. Lukaku, adamı delirtir. Belçika A Milli Takımı’nı Michy Batshuayi hak ediyor. Beşiktaş'ta gol kaçırdığı için çok eleştiri aldı ama girdiği pozisyonlara da kimse girmiyor."

"GALATASARAY, O TAKIMLA 2 YIL ŞAMPİYON OLDU"

"Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ü iyi izlemek lazım. Cenk Ergün'ün Avrupa piyasasındaki çevresi kimsede yok. Bir telefonla Manchester United'ın futbol sorumlusuna bile ulaşır, menajerlerle falan ilgilenmez. Ayrıca kendini çok fazla ön plana atıp piyasaya da çıkmaz. Maicon, Fernando, Bafetimbi Gomis, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli transferlerini yaparken  bu işin başında Cenk Ergün vardı. Galatasaray o takımla 2 yıl şampiyon oldu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Burak p
Burak p - 2 hafta Önce

Feghouli belhanda çuvalla para ödedi cenk ergün bunu unutmayın