Mehmet Demirkol: "Doğru düzgün biri olsa Galatasaray stadında bunların hiçbiri olmazdı, abuk sabuk tipler türedi"

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi geride kalırken yaşanan olaylar ve yapılan açıklamalar gündem olmaya devam ediyor.

Mehmet Demirkol: "Doğru düzgün biri olsa Galatasaray stadında bunların hiçbiri olmazdı, abuk sabuk tipler türedi"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"ÜST ÜSTE İKİ ATAK YAPAMADILAR"

"Galatasaray, üst üste iki atak yapamadı. Özellikle Fenerbahçe orta sahası, Galatasaraylı oyunculara büyük üstünlük sağladı. İlk yarıda Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşu dışında pozisyon yok. Galatasaray, Fenerbahçe'nin düzenini bozamadı ne savunmayı ne orta sahayı çalkalayabildi."

"CİDDİ BİR OTORİTE BOŞLUĞU VAR"

"Mert Hakan Yandaş'ta bunlar var ama her şeyden ziyade Türk futbolunda ciddi bir otorite boşluğu var. Doğru düzgün TFF Başkanı olsa hiçbirini yapamazsın. Ne tahrik olur ne küfür olur. Bu ortamın hiçbiri sağlanmazdı. Güvenlik de güvenlik değil. Bu istenen bir şey ve futbolcu da tribünler de rahat hareket ediyor."

"OLACAK İŞ DEĞİL"

"Yaşananlar acayip. O zaman çıkın, dövüşün kardeşim. Bu işin başrolü siz değilsiniz. Başrol taraftar ve futbolculardır. Başka bir rol yok. Sizin öneminiz nedir? Bırakın işte topçular oynasınlar. Yöneticisi, gazetecisi, sosyal medyası... Artık abuk sabuk tipler türedi. Vallahi olacak iş değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 22:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat
Serhat - 1 ay Önce

Gece gece yine Demirkol sinirlerimi hoplattı! Tribün nasıl rahat hareket ediyor o özellikle sonradan dahil olan polisleri ben hayatım boyunca görmedim. Ölüm riski olan Amedspor-Bursasspor/Diyarbakırspor-Bursaspor maçlarında bile görmedim. Özel Tim getirmişler sadece oda değil kalıplı kalıplı sivil RTE korumasına benzer korumalar sahada vardı. Olay çıkacak diye girdi diyen varsa MHY yaptığına daha ilk stadyuma giriş şekillerine baksınlar! Bizimkiler stadyuma belki çakmak bile zar zor sokarken bizim stadyumumuza meşale sokanlar kimdi nasıl izin verildi? Bizimkilerin fener taraftarına izin verecek hali yok herhalde!