Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da alacağı rakamlar bana göre çok fazla değil, çok yüksek kalibrede bir oyuncu"

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da alacağı rakamlar bana göre çok fazla değil, çok yüksek kalibrede bir oyuncu"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"BATSHAUYI İÇİN BU RAKAMLAR ÇOK FAZLA DEĞİL"

"Michy Batshuayi, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon Euro kazanacak ama imza parasıyla neredeyse yıllık 4 milyon Euro'yu buluyor. Bu rakamlar Fenerbahçe'ye fazla geldi. Michy Batshuayi için bu rakamlar bana göre çok fazla değil. 30 yaş da çok değil. Çok yüksek kalibrede bir oyuncu olmasına rağmen oynamadığı zaman şımarık tavırlarını görmedik."

"HEP FAYDA SAĞLADI"

"Beşiktaş'ta istediği futbolu ortaya koyamadı. Aboubakar ve Mario Gomez etkisi yaratamadı. Fenerbahçe'de kendini çok geliştirdi. O zaman transferi daha çok tartışılmıştı ama oyunculuğuyla alakalı bir sorun yoktu. Beşiktaş'ta olmamıştı. O kadar yedek kaldı ve tercih edilmemesine rağmen hep fayda sağladı. Takımına pozitif enerji verdi. Avrupa'da oynadığı takımlarda da zaman zaman başarılı oldu."

"OKAN BURUK, KOALY KOLAY SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEZ"

"Michy Batshuayi'nin gelişiyle Galatasaray'ın 4-4-2 formasyonuna geçileceği konuşuluyor ama Okan Buruk, kolay kolay sistemi değiştirmez. Çok fazla 4-4-2 meraklısı bir teknik adam değil. Bunun dışında maç içerisinde Batshuayi ve Mauro Icardi yan yana oynayabilir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 16:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Birisi
Birisi - 1 hafta Önce

Değil mi paramız dünya piyasasında zirvede! Futbolcu her topa vurduğunda ayağından altın fışkırıyor! Sizi konuşturan düzeni Allâh bildiği gibi yapsın. Ülkemin parasına yazık. Öyle bir konuşuyorsun ki mehmet efendi heralde para sokaktan süpürüyor