Metin Karabaş: "Galatasaray, sezonu Manchester United'da tamamlayan 2 yıldızın peşinde"

Şampiyon Galatasaray, transferde de gaza basmış durumda. Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz sezonu Manchester United'da tamamlayan iki yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Metin Karabaş: "Galatasaray, sezonu Manchester United'da tamamlayan 2 yıldızın peşinde"

Galatasaray'da şampiyonluğun ardından gözler transfere çevrildi. Sarı Kırmızılılar, transferdeki ana hedeflerini belirledi.

MANCHESTER UNITED'DAN 2 YILDIZ

Aslan'da operasyonun adı; Manchester United... Galatasaray Yönetimi, sezonu Manchester United’da tamamlayan 2 yıldızın peşinde.

SOFYAN AMRABAT GÜNDEMİ

Sofyan Amrabat, kiralık olarak Kırmızı Şeytanlar’da oynarken Fiorentina’ya geri dönecek. Ancak İtalyan ekibiyle de 1 yıl kontratı kaldı.

OKAN BURUK, 1 YILDIR TAKİP EDİYOR

Teknik direktör Okan Buruk, 1 yıldır Faslı yıldızı yakından takip ediyor ve daha önce de istemişti. Başkan Dursun Özbek, bu kez Amrabat transferinde şartları zorlama kararı aldı. Listede, üst seviyede forma giyen 2 ismin daha olduğu öğrenildi.

10 NUMARAYA CHRISTIAN ERIKSEN

10 numaraya düşünülen oyuncu ise Christian Eriksen. Devre arasında adı Galatasaray ile anılan Danimarkalı yıldızın Manchester United’da devam etmesi zor gözüküyor.

1 yıl sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun bonservis maliyetinin yüksek olması beklenmiyor. Burada önemli nokta oyuncuyu ikna etmek.

CİMBOM'UN TAM ARADIĞI ADAM 

Dries Mertens yeni sezonda takımda kalacağı için onunla dönüşümlü oynayabilecek hatta zaman zaman 8 numara pozisyonunda görev yapabilecek bir isim bakılıyor. Eriksen de bu profile direkt uyuyor.

Hem yönetim hem de teknik heyet, geçtiğimiz yaz döneminde olduğu gibi transferde geç kalmadan ilk kampa önemli takviyeleri bitirmiş şekilde gitmeyi hedefliyor.

CASEMIRO TRANSFERİNE RONALDO ENGELİ 

Galatasaray’ın orta saha listesindeki Casemiro için flaş bir iddia ortaya atıldı. Manchester United’la 2026’ya kadar sözleşmesi süren ancak takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı yıldız için Al Nassr’ın devreye gireceği belirtildi.

İngiliz basını, Cristiano Ronaldo’nun hem Casemiro’yu hem de Nacho’yu Suudi Arabistan’a gelme konusunda ikna etmeye çalıştığını yazdı. Ada medyası, Suudi kulübünün sadece Casemiro için 80-90 milyon Euro arası bir bonservis bedelini gözden çıkartabileceğini öne sürdü.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 01:53
YORUM EKLE