Nihat Kahveci: "Bana büyük sürpriz oldu, Fenerbahçeli taraftarlar çıldırır, Galatasaray'a transferinde başka şeyler var"

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi transfer etmesi büyük yankı uyandırdı.

Nihat Kahveci: "Bana büyük sürpriz oldu, Fenerbahçeli taraftarlar çıldırır, Galatasaray'a transferinde başka şeyler var"

Kontraspor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR ÇILDIRIR"

"Açık konuşmam gerekirse Michy Batshuayi transferi bana büyük sürpriz oldu. 24 gol atmış bir adamdan bahsediyoruz. Kim bırakmak ister? Sezon ortasında böyle bir şeyi düşünsen Fenerbahçeli taraftarlar çıldırır; çünkü her oyuna girdiğinde hep gol attı ya da katkı verdi."

"OKAN BURUK HERKESİ ŞAŞIRTIP..."

"Dries Mertens ve Michy Batshuayi Belçikalı. Bence Okan Buruk, Batshuayi ile konuşmuştur. Mertens'in de devreye girmesini istemiştir. Şu da olabilir. Okan Buruk herkesi şaşırtıp 'İki senede bizi ezberledirler, farklılık yapmalıyım' diyerek 4-4-2'ye dönüş yapabilir. Okan Buruk'un böyle meziyetleri var."

"BENCE BAŞKA ŞEYLER VAR"

"Batshuayi transferinde bence konu sadece para değil. Fenerbahçe çıkarıp 1-2 milyon Euro fazla verirdi ya da Batshuayi görüşmelerde ortasını bulurdu. Başka şeyler var."

"FENERBAHÇE LEWANDOWSKI AYARINDA BİRİNİ ALIRSA TEPKİ KALMAZ"

"Galatasaray'ın 1 numaralı golcüsü nefes aldığı sürece Mauro Icardi ama Michy Batshuayi de yabana atılmaz. 3 senedir Türkiye'de oynuyor. Kadıköy'de, derbilerde Figo olayı yaşayabiliriz. Fenerbahçe yönetimi eğer bu transferi dindirmek istiyorsa Lewandowski ayarında bir isim almalı. O zaman tepki falan kalmaz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2024, 02:24
YORUM EKLE