Nuri Şahin ve Almanya'nın altın çocuğu, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etti!

Galatasaray'ın gündemine Borussia Dortmund'da gözden çıkarılan Youssoufa Moukoko geldi.  

Nuri Şahin ve Almanya'nın altın çocuğu, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etti!

Geçen sezon forvet bölgesinde sıkıntı çeken ve Mauro Icardi'ye alternatif oluşturabilecek bir forvet arayan Galatasaray, aradığı ismi Nuri Şahin'in yönettiği Borussia Dortmund'da buldu.

BİRÇOK İSMİ GÖZDEN ÇIKARDI

Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a imza atmasının ardından birçok isim gözden çıkarılırken bu isimler arasında Youssoufa Moukoko'da yer aldı. 

ALMANYA'NIN ALTIN ÇOCUĞU İÇİN TEKLİF KABUL EDİLDİ

Almanya'nın altın çocuğu olarak gösterilen ve özellikle alt yaş gruplarında fırtınalar estiren Youssoufa Moukoko'yu, Borussia Dortmund kadrosunda düşünmeyen Nuri Şahin, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etti.

BİR FORVET DAHA İSTENİYOR

Batshuayi transferine rağmen bir forvet daha almak isteyen Galatasaray, forvet hattını zengin tutmak istiyor.

TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİ

Piyasa değeri 22 milyon Euro olması nedeniyle Galatasaray'ın kiralık teklifi götürdüğü Youssoufa Moukoko, sarı kırmızılı ekibin projelerinden çok etkilenerek yapılan teklifi düşünmeden kabul etti.

27 MAÇTA FORMA GİYDİ

Borussia Dortmund'un alt yaş gruplarında bir sezonda 46 gol atan Youssoufa Moukoko, bu sezon A takımla 27 maça çıkarken 6 kez gol sevinci yaşadı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024, 02:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nezih Akkutay
Nezih Akkutay - 1 gün Önce

Önce doğum tarihinin doğru olup olmadığı tartışıldı. Genç takimlarda hem kendisinden iki yaş büyüklerle oynadı. O un üç n Bundesliga'da oynayabilme yaş sınırı bir yıl düşürüldü. Aynı patlamayı A takımda yapamadı. Ucuncu forvet olarak dusunuluyorsa rahatsızlık verir.

AHMET KÖKSAL
AHMET KÖKSAL - 1 gün Önce

Galatasaray ile ilgili haberleri zevkle takip etmek isterim.

Mustafa Tea
Mustafa Tea - 12 saat Önce

Sırf ismi yüzden alınır. Şenlik olur.