Oğuz Altay: "Acun Ilıcalı gibi bir isim Fenerbahçe'ye yönetici oldu ve herkes ona Galatasaray'daki gibi..."

Galatasaray'da görevinden istifa eden Erden Timur ile ilgili sıcak gündem yaşanıyor.

Oğuz Altay: "Acun Ilıcalı gibi bir isim Fenerbahçe'ye yönetici oldu ve herkes ona Galatasaray'daki gibi..."

Galatasaraylı yorumcu Oğuz Altay, Radyo Gol yayınında Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur ile ilgili yorumlarda bulundu.

Altay'ın açıklamaları şu şekilde:

"ACUN ILICALI GİBİ BİR İSME 'YENİ ERDEN TİMUR OLACAK' YAKIŞTIRMASI YAPIYORLAR"

"Her zaman aslolan Galatasaray'dır. Kim veya ne için olursa olsun Galatasaray'a küs kalmak doğru değil. Dursun Özbek, Erden Timur'un görevine devam etmesi için hem yönetimde hem de Sportif A.Ş.'de bulunması adına teklifte bulundu ama olmadı. Galatasaray'da yönetici olmak kolay değildir. Acun Ilıcalı gibi bir isim Fenerbahçe'ye yönetici oldu ve herkes ona Galatasaray'daki gibi 'Yeni Erden Timur olacak' yakıştırması yapıyor. Beklentiler büyük."

"TARAFTAR İSTİYOR DİYE BAŞKAN OLAMAZSIN"

"Erden Timur, taraftar istiyor diye Galatasaray'a başkan olamazsın. Aday olmaya hakkı var. Hep taraftarın isteği olacak diye bir şey yok. Fenerbahçe'de taraftarların büyük çoğunluğu Aziz Yıldırım'ı istiyordu ama kongre üyelerinin tercihi Ali Koç'tan yana oldu. Üstelik diğer üyelerin de adaylık hakkı var. Belki Metin Öztürk, Adnan Polat gibi isimler de çıkıp aday olabilir ya da Dursun Başkan çok başarılı olacak ve devam edecek."

"ÖNEMLİ OLAN SAHA SONUÇLARI"

"Burada önemli olan saha içi sonuçları. Tersi gelirse rakiplerden puan olarak geriye düşerlerse Erden Timur sesleri yükselir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 13:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Taner
Taner - 3 hafta Önce

Kardeş Erden bey bitik bir sezon sonrası 2 sezon ustuste final yaptırmış kıskançlık mi dersin fesatlikmi dersin ne dersen de Erden bey sayesinde başkanlık seçimde kazanan bir başkan .Yöneticisinin yanında durmuyorsa ,fesat ,fitne ile adamı biktiriliyorsa.Kücuk olsun bizim olsun mantiginla gidiyorsa.2 kelime cikipda kuramayan bir başkan .GS başkanlığını bile yerlerde surunduren bir başkan .Erden bey arkadan yalan iftira atıyorsa bu iş Erden beye ne suç bulunur nede mal edilir suc tamamen başkan ve yönetim , geri kafalı dinazor zihniyetinindir

Yaren
Yaren - 2 hafta Önce

AcunIlıcalı’ ya hayret etmemek mümkün değil.İngiltere de bir kulüp başkanı nasıl Ali Koç un yardımcısı olabiliyor.Patron iken ikinci adam rolünü üstleniyor