Oktay Derelioğlu: "Galatasaray'dan kesin olarak ayrılıyor, yaz kampına katılmayacağını duydum"

Galatasaray'da yeni sezon için iç ve dış transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Oktay Derelioğlu: "Galatasaray'dan kesin olarak ayrılıyor, yaz kampına katılmayacağını duydum"

BTV Youtube kanalında Oktay Derelioğlu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Derelioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU, KESİN OLARAK AYRILIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan kesin olarak ayrılıyor. EURO 2024'ten sonra gidecek."

"YAZ KAMPINA KATILMAYACAĞINI DUYDUM"

"Galatasaray'ın yaz kampına da katılmayacağını duydum. Çocuğu aynı Erden Timur gibi küstürmüşler. Kaç kere kalbini kırdılar. Artık yeniden eski formuna kavuşması zor. Milli Takım'da bile performansı sallantıda."

"BERKAN KUTLU, İSMAİL YÜKSEK'TEN DAHA İYİ"

"Bana göre milli takımda kadroya alınmayan Berkan Kutlu, İsmail Yüksek'ten daha iyi. Hatta Türk oyuncular arasında en iyi 6 numara diyebilirim. Genoa'dan sonra kendini çok geliştirmiş. Son pasları ve şutlarında biraz daha isabet sağlasın, bakın o zaman nasıl oyuncu izliyoruz."

"ANGELINO, DERRICK KÖHN'DEN BİN KAT DAHA İYİ"

"Galatasaray'ın gönderdiği Angelino, Derrick Köhn'den bin kat daha iyi. Niye gönderdiklerini anlamadım. Roma, direkt parayı bastı ve bonservisini aldı. Taraftarın tepkisinden dolayı sabredemediler. Bir de para bulamadılar. Böyle bir karar verdiler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, 01:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 3 hafta Önce

Angelino'yu harcayan adamın futbol bilgisinden şüphe ederim. Futbol fukarası adamlar hem kasap, hem de cellat olursa sonuç dramatik olur.
Berkan Kutlu büyük bir aşama kaydetmiş demek bile cılız kalıyor.İlk şampiyonlukta bile çok öz verili mücadele ederek oynadı ve diri kalarak müthiş katkı sağladı.