Önder Özen: "Fenerbahçe, Galatasaray'a zehir etmek isteyecek ama dağlar kadar fark var"

Galatasaray'da şampiyonluğa doğru giderken gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi.

Önder Özen: "Fenerbahçe, Galatasaray'a zehir etmek isteyecek ama dağlar kadar fark var"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"BÜTÜN PROBLEMİ İKİ OYUNCU ÇÖZDÜ"

"Galatasaray'ın son bir ayda hücum denklemindeki bütün problemlerini iki oyuncu çözdü. Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz... Fatih Karagümrük maçında 2 golü de birbirlerine attırarak bunu gösterdiler."

"GEÇEN SENENİN YILDIZI YEDEK AKLIYOR"

"Galatasaray'ın skor katkısı almadığı bazı maçlarda sahneye Wilfried Zaha, Vinicius veya Berkan Kutlu çıkabiliyor. Bunlar normalde pek hesapta olmayan isimlerdi. Fenerbahçe'ye baktığımız zaman performansı düşen Tadic, Edin Dzeko ve Szymanski görüyoruz. Bunların yerine bir şey konulamıyor. Galatasaray'da geçen senenin yıldızı Kerem Aktürkoğlu yedek kalıyor,işte görüyoruz. Galatasaray için ivme hep yukarıya doğru gitti."

"FENERBAHÇE ZEHİR ETMEK İSTEYECEK AMA DAĞLAR KADAR FARK VAR"

"Fenerbahçe, Galatasaray'ı Rams Park'ta yenip kutlamaları zehir etmek isteyecektir ama elimdeki doneler bunu göstermiyor. Ben derbide sürpriz beklemiyorum. Son haftalarda iki takımın oynadığı futbol arasında dağlar kadar fark var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 16:20
YORUM EKLE