Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da değil de Fenerbahçe'de oynasa linçlenirdi"

Galatasaray, sezonu çifte kupayla tamamlarken Fenerbahçe, yeni sezon için hazırlıklarına erkenden başladı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray'da değil de Fenerbahçe'de oynasa linçlenirdi"

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde

"GALATASARAY SEVİLİR, FENERBAHÇE'DEN NEFRET EDİLİR"

"Türkiye'nin dört bir tarafındaki Anadolu halkının hemen hemen hepsi Galatasaray'ı sever, ilgiyle karşılanır ama Fenerbahçe'den nefret edilir. Galatasaray o sempatiyi insanlara aşıladı. Fenerbahçe ise bunu yapamıyor. Milli maçlara dikkat edin, hep Galatasaray formalı insanlar görürsünüz. Orada yaşayan insanlar, eskiden Didier Drogba hayranıydı şimdi Mauro Icardi hayranı oldu."

"ICARDI, FENERBAHÇE'DE OYNASA LİNÇLENİRDİ"

"Mauro Icardi dünyanın her yerinde oynadığı futbolun dışında özel hayatıyla gündeme geliyor. Ben iddia ediyorum Fenerbahçe'de oynasa yapamazdı, linçlenirdi. Onlar böyle şeylere çok dikkat ediyorlar ve ündeme getiriyorlar. Fenerbahçe'de bir kongrede Adil Rami'nin sevgilisi Pamela Anderson gündeme getirildi. Galatasaray'da bunu göremezsiniz. Arada kültür farkı var."

"FENERBAHÇE'NİN EN İYİ TRANSFERİ..."

"Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı en iyi transfer Jose Mourinho değil, TFF Başkan Adayı Servet Yardımcı'dır. Kendisinin ne kadar koyu bir Fenerbahçeli olduğunu herkes biliyor. Tek adaylı seçimde Kadıköy'e gidip oy kullandı. Şimdi seçim çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'den de ciddi destek görüyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 01:59
YORUM EKLE