Serdar Ali Çelikler: "Galatasaraylı futbolcular adammış, delikanlıymış, hiçbir zaman..."

Galatasaray, sezonun derbisinde sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaraylı futbolcular adammış, delikanlıymış, hiçbir zaman..."

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası yorumlarda bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ KESİN FAVORİ KONUMA GELDİ"

"Ali Koç, başkanlık yarılında zaten öndeydi ama artık derbi galibiyetiyle seçimde kesin favori konumuna geldi. Yukarıya yakın yeni yöneticiler de yanına alacakmış. Güçlü liste oluşturacak."

"GALATASARAYLI FUTBOLCULAR DELİKANLIYMIŞ"

"Galatasaraylı futbolcular adammış, delikanlıymış. Hiçbir zaman tahrik olmadılar, sinyal yapmadılar. Tribünlerin hepsi tahrik oldu, onlar maçı kaybettiler ve çektiler gittiler. Maç içerisinde ufak tefek itişmeler oldu ama bunlar normal. Sonuçta bir derbi maçı."

"GALATASARAY, KONYASPOR'U YENER"

"Galatasaray, son hafta hata yapmaz Konyaspor'u yener. Fenerbahçe ise camia içerisinde kendini yeterli görecek. Sonuçta 99 puanla sezonu tamamlayacaklar. Şampiyonluk gelmese de Ali Koç şampiyonluk primi de verir. Bu şekilde devam edilir."

"GALATASARAY'DA BUNU SEVİYORUM"

"Galatasaray'ın bugün 20 bin küsür üyesi var. 2-3 bin üyesi varken de camiada hep memnuniyetsizlik vardı. Ben bunu seviyorum. Çünkü herkes her şeyi sorguluyor. Doğruyu buluyorlar. Fenerbahçe'de başkanlar oturdu mu saltanatını sürdürüyorlar. İki kulübün yapısı biraz farklı. Yöneticiler gider ama başkanı indirmek zordur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 21:57
YORUM EKLE