Serhat Ulueren: "Galatasaraylı futbolcular ve Okan Buruk üzülüyor, bari güzel bir şekilde veda edin"

Galatasaray'da Erden Timur'un yeni dönemde görev almayacak olmasının yankıları sürüyor.

Serhat Ulueren: "Galatasaraylı futbolcular ve Okan Buruk üzülüyor, bari güzel bir şekilde veda edin"

Telegol yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Ulueren'in açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK, KENDİNE ÇOK FAZLA GÜVENMEYE BAŞLADI"

"Dursun Özbek, iki yıl daha başkan seçildikten sonra kendine çok fazla güvenmeye başladı. Kulüple ilgili kararlarda 'Hallederiz, yaparız' düşüncesine giriyor."

"FUTBOLCULAR VE OKAN BURUK ÜZÜLÜYOR"

"Erden Timur'un görevinden ayrılmasına futbolcular ve Okan Buruk üzülüyor. Sponsorlar da elini ayağını çekebilir. Dursun Özbrk, dikkat etsin. En basiti kulübe sürekli sponsorluk desteği veren Dinçer Azaphan'a haksızlık etmişler. İlk dönemindeki hatalarına doğru yöneliyor. Yanındaki yöneticilere çok fazla güvenmesin."

"ERDEN TİMUR SAYESİNDE BAŞKAN SEÇİLDİ"

"Dursun Özbek'in Erden Timur'a yaptığı küstahlık. Eşref Hamamcıoğlu'na karşı Erden Timur sayesinde başkan seçildi. Adama bari güzel bir şekilde veda edin. Teşekkür mesajları falan yayınlayın. Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira gibi yıldızlar getirdi. Cebinden para verip sponsor oldu. En azından manevi anlamda hakkını verin."

"DROGBA İLE İŞ BİRLİĞİ YAPARAK FATİH TERİM'İ GÖNDERDİ"

"Dursun Özbek'in yaptığının aynısını Ünal Aysal yaptı. Yönetimindeki güçlü isimleri gönderdi. İki sene şampiyon olduktan sonra işleri öğrendiğini sandı. Drogba ile iş birliği yaparak Fatih Terim'i gönderdi. 1 yıl içinde Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kaldı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 22:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyfullah Kucur
Seyfullah Kucur - 1 ay Önce

Erdem Timur sayesinde bu takım başarılı oldu, ne yapmak istiyorsunuz acaba