Tanju Çolak: "Bir Galatasaraylı olarak utandım, biraz da siz bir şeyler yapın"

Galatasaray, rekorlar kırdığı Süper Lig'de şampiyonluğu son haftaya bıraktı.

Tanju Çolak: "Bir Galatasaraylı olarak utandım, biraz da siz bir şeyler yapın"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I 8 KİŞİ BIRAKTILAR"

"Fenerbahçe karşısında sezonun en kötü futbolunu oynayan Galatasaray gördüm. Özellikle Nelsson, Derrick Köhn ve Hakim Ziyech, Galatasaray'ı 8 kişi bıraktılar gibi. Bu 3 oyuncu da sahada varlık gösteremediler. Nelsson, Batsahuayi'yi tutamadı. Resmen süzgeç oldu. Hakim Ziyech, Ferdi Kadıoğlu karşısında hiçbir şey yapamadı. Derrick Köhn iyi değildi. Hücuma top getiremedi, savunmaya dönemedi."

"BİR GALATASARAYLI OLARAK UTANDIM"

"Her maç 37 yaşındaki Dries Mertens ön plana çıkamaz. Biraz da siz bir şeyler yapın. Bir Galatasaraylı olarak oynanan futboldan utandım ama moral bozmaya gerek yok. Çünkü tüm ipler yine Galatasaray'ın elinde."

"BOŞUNA ÜMİTLENMESİNLER, ŞAMPİYONLUK BURADAN DÖNMEZ"

"Fenerbahçeli kardeşlerim boşuna ümitlenmesin. Şampiyonluk buradan dönmez. Galatasaray, bence Konya'da berabere kalıp şampiyon olacak. Benim tahminim bu yönde ama neticede futbol bu ve her şey olabilir. Kim şampiyonluğu kaybederse o üzülmesin. Çok yüksek puanla bize güzel bir yarış izlettirdiler."

"BÜYÜK HASARA VERDİ"

"Galatasaray'a derbi mağlubiyeti büyük hasar verdi. Eğer şampiyon olurlarsa buruk sevinç yaşarlar. Bunun hasarını kapatmak kolay olmaz. Rekorlar, galibiyet serileri hepsi bir anda alt üst oldu. Okan Buruk endişeli, yönetim panik halinde. Bu süreçte herkesin birlik olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 10:41
YORUM EKLE