Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'dan istediği paralar saçma sapan, gidip Arabistan'dan çöllerde, AVM'lerde takılabilir"

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken yapılan görüşmeler ortaya çıkıyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'dan istediği paralar saçma sapan, gidip Arabistan'dan çöllerde, AVM'lerde takılabilir"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR DÖNEMİ OYUNCULARININ ÜSTÜ ÇİZİLDİ"

"Erden Timur döneminde görüşülen oyuncuların çoğunun üstü çizildi. O yüzden Rafa Silva da o dönemin görüşülen oyuncularından biri olarak gündemden çıktı."

"RAFA SILVA, ARABİSTAN'DA ÇÖLLERDE, AVM'LERDE TAKILSIN"

"Konuşulan paralar da saçma sapan paralar. Rafa Silva da kusura bakmasın. Türkiye standartlarının çok üstünde para istiyorsa Arabistan'dan çöllerde, AVM'lerde takılabilir. '6 Milyon Euro net maaş alayım, bir o kadar imza para olsun, Şampiyonlar Ligi'nde oynayayım' diye bir dünya yok."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, YÜZDE 90 AYRILACAK"

"Kerem Aktürkoğlu, menajerine ayrılık talebini Aralık ayında iletmişti. Bir maçta ıslıklanmıştı ve çok ağırına gittiğini çok belli etmişti. O sırada da çok formsuz değildi. O ıslık olayından sonra da formunda ciddi düşüş gerçekleşti. O kırgınlıklarını biraz geride bıraktı ama yüzde 90 ayrılacağını düşünüyorum."

"KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN 12 MİLYON EURO'LAR KONUŞULACAK PARALAR DEĞİL"

"Kerem'i ucuza bırakmamak lazım. Konuşulan 12 milyon Euro'lar falan bedava paralar. Kabul edilebilir paralar değil. Tekrar satış potansiyeli olan bir oyuncu. 12 milyon Euro'ya vermek çok mantıklı değil. Avrupa için en az 15 milyon Euro, Suudi Arabistan için de en az 20 milyon Euro'lar olmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2024, 08:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Matt
Matt - 3 hafta Önce

İsoooo, sizin gibiler tribünden eksilse daha iyi olurdu

Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 3 hafta Önce

Kerem aktürkoğlu giderse ve Galatasaray'a para kazandırarak giderse en güzel iyiliği yapmış olur ve gitmesini çok istiyorum

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 3 hafta Önce

Adam haklı beyler. Dağılın

Necat zengin
Necat zengin - 3 hafta Önce

Yok öyle yağma kerem aktürkoğlunu 12 milyon euroya asla verilmemeli asla 25 milyon euroyu verirler alırlar burası kelepir yeri deyil galatasaray