Ümit Özat: "Bence Galatasaray'ın bu transferi Batshuayi adına etik değil"

Galatasaray, yaz ayının ilk transferini Michy Batshuayi ile gerçekleştirdi.

Ümit Özat: "Bence Galatasaray'ın bu transferi Batshuayi adına etik değil"

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Sarı kırmızılıların ezeli rakibine transfer çalımı atması büyük yankı uyandırdı.

MICHY BATSHUAYI GÜNDEMİ

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferini değerlendirdi.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"MOURINHO İŞİNİ BİLİR"

"Bu takımın yıldızı Mourinho. Kimi alacağını, kimi göndereceğini o bilir, siz keyfinize bakın. Fenerbahçe forması 2 puandır. Kalanını Mourinho tamamlar, rahat olun. O gitmiş, bu kalmış, o işini bilir, stres yapmayın. Seneye bayraklar pahalı olur, şimdiden alın. Demedi demeyin."

"BATSHUAYI İÇİN ETİK DEĞİL"

"Fenerbahçe her zaman Michy Batshuayi'ye sahip çıktı. Beşiktaş'tan teneke bağladılar, gönderdiler. Trabzon'da üzerine hücum ettiler, taraftar ona sahip çıktı. Bence bu transfer onun adına etik değil. Başkaları da 'Profesyonel hayat, istediği yeri tercih eder' de diyebilir ama benim düşünce böyle. Her şey para değildir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zihni Kutlar
Zihni Kutlar - 2 hafta Önce

Adamı BJK'den FB'ye alırken etik. FB'den GS'ye giderken etik değil! Peki senin bu yorumun ne kadar etik?!

Kargo
Kargo - 2 hafta Önce

Her şey para değil ha ulan sizin nereniz etik ki bunu eleştiriyorsunuz çam yarması dallama. Hani geçen sene övünüyordunuz smanski'yi Ali Sami Yen'in kalbinden söküp aldık diye.

Akrep kral
Akrep kral - 2 hafta Önce

Senin gibi yorumcular oldukça çok morinho lar gelir gider her hafta farklı yorum bir hafta övüyonuz diğer hafta dövüyonuz morinho yo 2 hafta maç kaybetsin sizleri görelim adamın kariyeri falan kalıyormu

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 hafta Önce

Ümit seninki kedi ve uzanamadığı ciğer hikayesi.. Daha önce Morinho kadar ünlü hocaların geldiğini ve teneke çalarak nasıl sepetlendiklerini sen unutmuşsun ama biz unutmadık..

Ahmettopal
Ahmettopal - 2 hafta Önce

Geçen sezon o kadar güzel uorumlarin vardı ki bu adam tam tarafsız yorumcu diyordum. Ne zaman morinho heldii imit hoca şeklin degisti acaba diyorum gelecek sezon şampiyonluğu garantiye aldinizda bizimmi haberimiz yok.morinho gelmiş sampiyonluk kutlamaları sönük gecmismis la oğlum sana ne size ne malum sahisa ne kupa müzemizde mi ..gerisi yalan.

He hocam
He hocam - 2 hafta Önce

He hocam Beşiktaş tan fenere gelince etik; Galatasaray a gelince etik değil!

Şinasi
Şinasi - 2 hafta Önce

Yıllar önce Fenerbahçe Tanju Çolakı almıştı. Ona da bir yorum yapsana.

Karatekin
Karatekin - 2 hafta Önce

Yahu ümit sen bu söylediklerine inanıyormusun bırak bu işleri Galatasaray ın şampiyonluğunu gölgede bırakmışmış sana tavsiyem şimdiden seneye guardiola ile anlaşın belki gene şampiyonluğumuzu gölgelemek istersiniz tabi morinhoyu nun tazminatını deyipte gönderebilirseniz nede olsa adam maaştan çok tazminattan kazanıyor