Ümit Özat: "Fenerbahçe, Galatasaray'a hava atmak için transfer etti, Mourinho'nun onayı yok"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Levent Mercan transferi gündemi geride kalan sezonun devre arasında yaşanmıştı.

Ümit Özat: "Fenerbahçe, Galatasaray'a hava atmak için transfer etti, Mourinho'nun onayı yok"

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Fenerbahçe'nin Levent Mercan transferini Galatasaray üzerinde yorumladı.

Mercan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A HAVA ATMAK İÇİN ALDILAR, MOURINHO'MNUN ONAYI YOK"

"Galatasaray, devre arasında fellik fellik sol bek aramıştı. Fatih Karagümrük, Levent Mercan'ı vermedi. Daha sonra Ali Koç önümüzdeki sezon için ön protokol yaptı. Bu protokole Süleyman Hurma ile arasındaki dostluk nedeniyle uymak zorunda kaldı ve transfer ettiler. Jose Mourinho'nun onayı yok. Muhtemelen de Levent Mercan'a şans vermeyecektir. Neden böyle bir transfer yaptınız? Galatasaray'a çalım atmak, hava atmak için... İşte ben bunlara kızıyorum."

"MOURINHO'YA BÖYLE Bİ KARŞILIK VERECEKSİN?"

"Dünyanın en iyi hocalarından birini getiriyorsun ve yaptığın transfere bak. Jose Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi beklentisine böyle mi karşılık vereceksin? Aynısını Caulker'i alarak Vitor Pereira'yı zor durumda bıraktın. Hocanı basının önüne attın."

"İKİSİ DE BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAYACAK BEK DEĞİL"

"Levent Mercan, Derrick Köhn'den iyi bir sol bek değil ama ikisi de büyük takımlarda oynayacak bir bek değil. İkisi de Almanya'da tutunamamış. Zaten iyi olsalar hemen böyle kestirip atmazlardı. Potansiyelleri vardır, 1-2 seneye başka bir seviyeye gelirler, orası ayrı. Ben şu andan bahsediyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2024, 01:38
YORUM EKLE