"Vincent Kompany, Galatasaray'da forma giyerken transfer etmek istedi"

Devre arasında Galatasaray'dan rekor bonservisle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, sakatlıkları nedeniyle beklenen performansı sergileyemezken Galatasaray'a kiralanama gündemi yaşanıyor.

"Vincent Kompany, Galatasaray'da forma giyerken transfer etmek istedi"

Galatasaray'da Sacha Boey ile ilgili kiralanma gündemi sıkça konuşuluyor.

THOMAS TUCHEL GİTTİ, VINCENT KOMPANY GELDİ

Bundesliga'da şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaptıran Şampiyonlar Ligi'nde de kupayı kazanma şansını kaybeden Bayern Münih'te Teknik Direktör Thomas Tuchel ile yollar ayrıldı.

Birkaç teknik adamla görüşmeler yapan Alman devi, son olarak kararını geçen sezon Burnley'i Premier Lig'e çıkaran ve bu sezon takımıyla Premier Lig'e veda eden Vincent Kompany göreve getirildi.

SACHA BOEY İÇİN FIRSAT

Alman basınından Kicker, Vincent Kompany'nin gelişinin Sacha Boey için büyük şans olduğunu vurguladı ve Sacha Boey daha Galatasaray'da forma giyerken, Vincent Kompany'nin genç oyuncuyu Burnley'e transfer etmek istediğini açıkladı.

"KOMPANY, GALATSARAY'DAN İSTEMİŞTİ"

'Boey için yeni bir fırsat' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi:

"Boey, sakatlığı nedeniyle Bundesliga'da sadece iki maçta forma giyerek takımına pek yardımcı olamadı. Stanisic Leverkusen'e kiralandıktan sonra dönse ve kalıcı olsa bile Boey için yeni bir fırsat doğabilir. Kompany Fransız oyuncuyu tanıyor ve takdir ediyor ve Burnley FC'nin koçu olarak onunla sözleşme imzalamak istedi. Ancak Boey hala Bayern seviyesinde oynayabileceğini kanıtlamak zorunda, her ne kadar sorumlular oynayabileceğine inansa da. Atletik yeteneği ve isteği olduğunu söylüyorlar ve Galatasaray'ın oyuncusu olarak Şampiyonlar Ligi'nde de yeteneğini kanıtladı. FC Bayern'in yüksek taleplerini gerçekten karşılayıp karşılayamayacağını göreceğiz."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 03:04
YORUM EKLE