Wilfried Zaha: "Tuhaf şekilde Ocak ayından itibaren yedek kulübesinde oturtuldum, yeterince içimde tuttum"

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Wilfried Zaha, "Kendine yeni bir kulüp bul" mesajını yazan taraftara cevap verdi.

Wilfried Zaha: "Tuhaf şekilde Ocak ayından itibaren yedek kulübesinde oturtuldum, yeterince içimde tuttum"

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Wilfried Zaha, taraftarın beklentisini karşılayamadı.

Sezonu 42 maç, 10 gol ve 5 asistle tamamlayan yıldız oyuncu, yaşadığı sakatlık nedeniyle istikrarsız bir performans sergilemişti. 

TARAFTARDAN SERT ELEŞTİRİ

Bir taraftar, sosyal medya hesabından "Kendine yeni bir kulüp bul. Homurdanan her oyuncu satılmalı. Yıldız olduğunu düşündün ama Türk futbolcular karşısında ezildin. Kazandığın parayı hak ettiğini düşünüyor musun?" yazdı.

Wilfried Zaha ise taraftarın bu mesajına karşılıksız kalmadı ve flaş bir cevap verdi. 

WILFRIED ZAHA: "YETERİNCE İÇİMDE TUTTUM"

31 yaşındaki yıldız oyuncu, "4 aylık bir sakatlığın ardından formumu yakalamam ve her hafta gol atmaya başlamamın ardından tuhaf şekilde Ocak ayından itibaren yedek kulübesinde oturtulmama ne dersiniz? Yeterince içimde tuttum." dedi.

Wilfried Zaha, daha sonra ise bu cevabını sildi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa G1905
Mustafa G1905 - 1 ay Önce

Takım oyuncusu olmak yerine daha bireysel şovlara kalkmasan yedeğe düşmezdin be Zaha.. sen bu takıma geldiğinden beri Keremide Icardiyide dağıttın.. ne zaman yedeğe düştün Icardi toparladı, Kerem futbola ve taraftara küstü. Daha yedeğe geçme sebebini anlamamış gibi yapıyorsun. Fazla ego sanada takımada zarar verir.. en güzeli ayrılık..