Yakup Çınar: "Galatasaray, yarın 11 milyon Euro'yu verirse oyuncuyu İstanbul'a indirir"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşanması beklenirken görüşmeler sürüyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray, yarın 11 milyon Euro'yu verirse oyuncuyu İstanbul'a indirir"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"TETE DAVASIANDA NEGATİF BİR DURUM ÇIKABİLİR"

"Tete'nin dava olayı vardı Shakhtar Donetsk ile... Onunla ilgili önümüzdeki günlerde Galatasaray adına negatif bir durum ortaya çıkabilir."

"ZIYECH, YENİ SEZON PLANLARINDA YOK GİBİ"

"Hakim Ziyech'in menajeri ile 27 Haziran'da görüşülecek ve teklifler değerlendirilecek. Ziyech, yeni sezon planlarında yok gibi."

"MUKIELE İÇİN 'YOK' DİYORLAR"

"Mukiele konusunu sorduğumuzda Galatasaray'dan 'Yok' diyorlar. Galatasaray'ın bir girişimi yok."

"SAĞ BEK KAMPA YETİŞECEK"

"Galatasaray, Aaron Wan-Bissaka ve Lorenz Assignon tranfserlerini bitirme noktasına geldi. Assignon için 8 milyon Euro, Wan-Bissaka için ise yaklaşık 10 milyon Euro teklifte bulundu. Manchester United, Bissaka için bonserviste aşağı inmiyor. Rennes ise Assignon için 11 milyon Euro'da ısrarcı. Galatasaray, yarın 11 milyon Euro'yu verirse Assignon'u İstanbul'a indirir. Okan hocanın da en çok istediği sağ bek. Galatasaray, teklifini yapıp beklemeye geçti. Kampa sağ bekin yetişeceğini düşünüyorum."

"HOJBJERG, AVRUPA ŞAMPİYONASININ BİTMESİNİ BEKLİYOR"

"Pierre-Emile Højbjerg, Okan Buruk'un en çok istediği oyunculardan bir tanesi. Tottenham'dan ayrılacak ama oyuncu, Avrupa Şampiyonası'nın itmesini bekliyor."

"GALATASARAY, GORETZKA'YI BEKLEMEZ"

"Goretzka'nın hiçbir şekilde Galatasaray'ın gündeminde olmadığını ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını söylemiştim. Galatasaray, Goretzka'yı beklemez." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2024, 19:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aslan pençesi 1905
Aslan pençesi 1905 - 2 gün Önce

Galatasaray bu paraları çöpten mi topluyor? Yazık değil mi bu milyonlarca avro paralara. İki ayağı olana bu para öyle mi? Hagi mi bu?